Noces gais: idees per a organitzar les teves noces ideals.

Perquè l'amor no entén de fronteres, de races, ni de gèneres. Només de la unió de dues persones que s'estimen i que en moltes ocasions decideixen fer el pas d'afermar la seva relació mitjançant el matrimoni. Per això, a l'hora d'organitzar unes noces els únics límits que haurien d'existir són els […]

L'entrada Noces gais: idees per a organitzar les teves noces ideals. es va publicar primer en Enzo Romano.

Perquè l'amor no entén de fronteres, de races, ni de gèneres. Només de la unió de dues persones que s'estimen i que en moltes ocasions decideixen fer el pas d'afermar la seva relació mitjançant el matrimoni. Per això, a l'hora d'organitzar unes noces els únics límits que haurien d'existir són els del bon gust, i el del benestar i diversió dels nuvis i els seus convidats.

Des d'Enzo Romano volem parlar-vos de les noces entre persones del mateix sexe o noces gai. Perquè us pugui servir com una útil guia, amb consells i idees per a fer d'aquest dia un moment que recordareu i recordaran la resta de la seva vida. Volem fer-ho prenent com a referència la història d'Omar i Carlos, que van confiar en la nostra signatura per a vestir-se en un dia tan especial com el de les seves noces.

Un lloc diferent.

Tots dos tenien molt clar des del principi que el lloc on se celebrés l'enllaç i el banquet havien de ser molt especials. Localitzacions on els seus convidats s'anessin a sentir còmodes, però que també tinguessin a veure amb ells dos i amb la seva manera de viure. Els van parlar de noces en el fons de la mar, noces en un avió, en un vaixell, en un llogaret abandonat, … i encara que tots semblaven tenir un cert encant, finalment es van decantar per celebrar l'enllaç en un lloc que tingués a veure amb les seves professions artístiques, per això, el lloc triat va ser una galeria d'art.

Unes noces temàtiques.

Van pensar que també la decoració del lloc havia de tenir la seva essència i la seva personalitat. Una efectiva manera d'aconseguir-ho era inspirant-se en un tema, una època, una pel·lícula o uns personatges que els agradessin. Aquesta opció assegura l'originalitat i la diversió; encara que ells van decidir inventar-se una temàtica lliure, al seu estil, plena de color i d'alegria.

Les teves noces gais, unes noces 3.0.

Tant Omar com Carlos estan acostumats a manejar internet i les principals xarxes socials amb soltesa. Se'ls va ocórrer utilitzar-les per a intentar aconseguir que els seus convidats participessin d'una forma més activa en les noces. Per a això, van utilitzar Pinterest per a crear taulers, i van crear comptes en Instagram i Facebook perquè la gent pugés fotos i fes comentaris sobre les noces.

Tria bé la música que s'escoltarà en les teves noces.

Com en totes les parelles, no sempre es pot estar d'acord en tot. A Omar li agrada la música indie, mentre que Carlos adora el jazz. Però tots dos tenien clar que la música en directe anava a aportar un halo de màgia i autenticitat. La solució va ser salomònica, contractar un grup de música que pogués amenitzar la cerimònia i el banquet amb un jazz de qualitat i que quan arribés el moment d'animar-se i ballar poguessin tocar música del gust d'Omar i de la resta de convidats.

Amb aquestes i moltes altres idees, aquesta magnífica parella van celebrar unes meravelloses noces gais, on tant ells com les persones que van assistir, van gaudir d'un dia inoblidable.

L'entrada Noces gais: idees per a organitzar les teves noces ideals. es va publicar primer en Enzo Romano.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat