En Enzo Romano t'expliquem quines són les millors dates per a casar-se

Avui dia unes noces pot celebrar-se en qualsevol època de l'any. T'expliquem quines són les millors dates per a casar-se. Hi ha dies que tindràs presents durant tota la teva vida. Mai oblidaràs el dia en què vas fer el teu primer petó, el dia que va néixer cadascun dels teus fills, i […]

L'entrada En Enzo Romano t'expliquem quines són les millors dates per a casar-se es va publicar primer en Enzo Romano.

Avui dia unes noces pot celebrar-se en qualsevol època de l'any. T'expliquem quines són les millors dates per a casar-se.

Hi ha dies que tindràs presents durant tota la teva vida. Mai oblidaràs el dia en què vas fer el teu primer petó, el dia que va néixer cadascun dels teus fills, i per descomptat, tampoc oblidaràs el dia de les teves noces.

Un dia ple d'emocions i de moments realment divertits i entranyables, envoltat de la teva família, dels teus amics i al costat de la persona amb la qual has decidit compartir el teu camí. Per això, és essencial que cuidis i triïs bé els detalls que faran possible aquest esdeveniment. Molt dependrà del moment de l'any en què es dugui a terme, per la qual cosa l'elecció de la data per a celebrar les teves noces és molt important.

Des d'Enzo Romano volem que coneguis els avantatges i desavantatges a l'hora de triar una estació de l'any o una altra:

PRIMAVERA/ESTIU

Entre el 21 de març i el 21 de juny és, sens dubte, la temporada més sol·licitada de l'any. Les raons poden semblar òbvies: un clima agradable, la major disponibilitat dels convidats o el colorit dels entorns naturals i de les flors, sobretot si heu triat celebrar les vostres noces en un jardí o un entorn similar.

L'estiu és l'estació perfecta si heu triat celebrar les vostres noces a la platja o en qualsevol entorn natural a l'aire lliure. És una estació que convida a un bon ambient, relaxat i divertit.

En la part menys agraïda, hauràs d'assumir el reg que apareguin tempestes inesperades, els elevats preus i el complicat de trobar una data disponible, si no ho fas amb molta antelació.

TARDOR/HIVERN

La tardor és molt més tranquil i predictible pel que fa a les condicions climatològiques. La paleta de color canvia per complet, regalant-nos un ambient i una tonalitat més romàntica. Això fa que sigui l'estació ideal si heu triat un ambient rural.

Durant l'hivern , l'enduriment del clima fa que es triïn celebracions en llocs interiors, que donin la confortabilitat i la calidesa necessàries per al benestar dels vostres convidats. Tanto a la tardor com a l'hivern, trobaràs una major disponibilitat de dates i preus més assequibles, que et permetran triar un esdeveniment molt més cuidat i al vostre gust.

Si estàs buscant un vestit de nuvi, en Enzo Romano et recomanem les nostres col·leccions Life i Unlimited. Si ets un convidat, dona un cop d'ull a la nostra col·lecció Sartorial, així com a la nostra col·lecció de sabates.

Altres articles d'interès:

Com triar el vestit de cerimònia perfecte

Com triar les sabates perfectes per al teu vestit

L'entrada En Enzo Romano t'expliquem quines són les millors dates per a casar-se es va publicar primer en Enzo Romano.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat