Com fer la teva llista de noces

Cada vegada és més habitual confeccionar una llista de noces perquè els teus convidats sàpiguen què regalar-te pel teu enllaç. Així evitaràs regals repetits o que no desitjaves. És molt normal a l'hora de triar els regals, que els nuvis no sàpiguen per on començar o a quins obsequis donar-li prioritat. Per això, des de […]

L'entrada Com fer la teva llista de noces es va publicar primer en Enzo Romano.

Cada vegada és més habitual confeccionar una llista de noces perquè els teus convidats sàpiguen què regalar-te pel teu enllaç. Així evitaràs regals repetits o que no desitjaves.

És molt normal a l'hora de triar els regals, que els nuvis no sàpiguen per on començar o a quins obsequis donar-li prioritat. Per això, des d'Enzo Romano i seguint amb el nostre desig d'acompanyar-te i ajudar-te en l'aventura d'organitzar el teu enllaç, volem donar-te alguns consells sobre com fer la teva llista de noces:

  • El primer pas serà triar la botiga on els vostres convidats podran comprar tots els regals. Ha de tenir venda en línia o telefònica per a aquelles persones que visquin fos o que no puguin desplaçar-se físicament a l'establiment. És aconsellable que us prengueu el vostre temps per a triar-lo; és important aconseguir la garantia d'una bona relació qualitat-preu.
  • Alguns obsequis molt tradicionals són els relacionats amb el mobiliari de la llar: jocs de vaixelles, de cristalleria, electrodomèstics, jocs de llençols, … Però pot ser que vosaltres porteu temps vivint junts i moblar i vestir la vostra casa no sigui una necessitat. En aquest cas, heu de valorar si és una bona oportunitat per a renovar els mobles o per a completar-la amb algun capritx: un modern televisor o ordinador, quadres o escultures d'un artista conegut, …
  • Una tendència que ens sembla molt interessant és l'oferir als teus convidats una llista de noces per a la lluna de mel. Amb ella, podran aportar la quantitat que desitgin, contribuint al viatge que els nuvis heu triat fer després del vostre enllaç. Seria possible concretar encara més el seu regal, triant aportar paquets d'excursió, restaurants, visites guiades, …
  • En el cas que no us convenci massa l'opció d'una llista de noces, podeu optar per facilitar als convidats un número de compte on puguin ingressar la quantitat de diners que desitgin. Així us assegurareu poder invertir-ho en quan i en allò que decidiu.

Trieu una opció o una altra, és important i els vostres convidats us ho agrairan, que en la invitació ho indiqueu d'una forma clara; amb la finalitat de facilitar-los el dur a terme aquesta voluntat de tenir un detall, de donar una aportació al projecte de vida que començareu.

 

Altres articles que segur t'interessen:

Col·leccions Enzo Romano 2019
Els detalls de noces més originals per als teus convidats

L'entrada Com fer la teva llista de noces es va publicar primer en Enzo Romano.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat