La lluna de mel dels teus somnis

Per a això, quina millor forma que explicar-vos l'experiència personal de Marcos i Asier, que van triar a la nostra signatura perquè els vestís en el dia del seu enllaç, a l'hora de buscar i gaudir el seu viatge. “Tant la meva parella com jo teníem clar que el nostre viatge de nuvis havia de ser el moment […]

L'entrada La lluna de mel dels teus somnis es va publicar primer en Enzo Romano.

Per a això, quina millor forma que explicar-vos l'experiència personal de Marcos i Asier, que van triar a la nostra signatura perquè els vestís en el dia del seu enllaç, a l'hora de buscar i gaudir el seu viatge.

“Tant la meva parella com jo teníem clar que el nostre viatge de nuvis havia de ser el moment del descans del guerrer, on aconseguíssim relaxar-nos i desconnectar de l'estrès dels preparatius i de les intenses emocions que viuríem durant les noces. Desitjàvem anar a un lloc que cap dels dos conegués, on poguéssim descansar, però on també ens poguéssim divertir. Aquests són alguns dels destins gai friendly més atractius que trobem:

 

Luna de miel gay tailandiaTailàndia.

Es tracta d'un dels destins més sol·licitats. On trobaràs el contrast de sensacions, olors, sabors i experiències que et proporcionarà una ciutat com Bangkok, abans de submergir-te en la relaxació i la tranquil·litat de l'illa de Lanta.

 

Luna de miel gay en Hawaii

Hawaii.

Un dels destins internacionals amb una mentalitat més gai friendly, que podràs gaudir des del primer dia. Et sorprendran les seves platges paradisíaques, les seves selves tropicals, i les seves impressionants cascades i penya-segats. Perquè no trobis a faltar la vida nocturna i de diversió, la ciutat d'Honolulu t'ofereix una activa vida nocturna amb nombrosos bars i restaurants.

 

 

Luna de miel gay Islas Griegas

Illas gregues.

Són un dels destins més habituals per al col·lectiu lgtbi, i per tant per a un gran nombre de parelles gai. Illes com Mykonos, Santorini, Naxos i Skopelos tenen l'equilibri perfecte entre cales i platges de somni, sol, glamur i una trepidant vida nocturna, que farà que gaudis del teu viatge les 24 hores del dia.

 

Les Maldives.Luna de miel gay Islas Maldivas

Podràs gaudir de les cabanyes que s'eleven sobre el fons d'una mar d'aigües transparents i sorra blanca. Es tracta d'un lloc perfecte per a perdre't i relaxar-te amb la teva parella, i per a gaudir de les atencions de l'amigable personal dels centres turístics.

 

 

 

 

L'entrada La lluna de mel dels teus somnis es va publicar primer en Enzo Romano.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat