Claus per a triar l'americana perfecta per al teu dia a dia

L'americana és una peça perfecta per a completar el teu vestuari a la primavera. La seva versatilitat et permet utilitzar-la en multitud d'ocasions: et pot servir tant per a acudir diàriament a l'oficina com quan desitges oferir una imatge informal. En Enzo Romano et donem els consells necessaris per a lluir una americana amb classe i estil […]

L'entrada Claus per a triar l'americana perfecta per al teu dia a dia es va publicar primer en Enzo Romano.

L'americana és una peça perfecta per a completar el teu vestuari a la primavera . La seva versatilitat et permet utilitzar-la en multitud d'ocasions: et pot servir tant per a acudir diàriament a l'oficina com quan desitges oferir una imatge informal.

En Enzo Romano et donem els consells necessaris per a lluir una americana amb classe i estil en el teu dia a dia.

Et consideres un home elegant? Tria un tall ajustat a la teva fisonomia

Existeixen petites claus per a saber si una americana encaixa amb tu.

Abans de res, assegura't que les espatlles de la teva americana s'ajusten als teus a la perfecció. La màniga ha de començar on s'uneixen la clavícula, l'os i el braç. Per a mantenir la forma idònia, cerciora't que no queda espai en la zona posterior del coll.

Per descomptat, en tota jaqueta cal tenir en compte les solapes. Un truc: les més amples ajuden a estrènyer l'esquena. Amb les estretes, per contra, crees una sensació de major amplària dorsal.

Combina la teva indumentària

A l'hora de triar les jaquetes del teu vestuari has de pensar sempre en els pantalons. L'ideal és que facin joc els seus colors, però això no vol dir que necessàriament hagin de ser exactament iguals.

Per exemple, pots donar un toc urbà a la teva indumentària amb sabates de sport. Triar-los d'algun to a joc amb la jaqueta és l'ideal. Pots usar des de sneakers fins a sabates de cordons amb sola de goma, passant per teixits més actuals.

Finalment, recorda que els teixits lleugers en els dies en què comencen a pujar les temperatures sempre s'agraeixen. A més, et permetran oferir una imatge d'home eleganti amb classe però sense necessitat de passar gens de calor amb la teva americana.

Si t'ha ajudat aquest article, et recomanem que donis un cop d'ull al nostre blog i, si t'agrada, subscriu-te a la nostra newsletter.

 

[contact-form-7]

L'entrada Claus per a triar l'americana perfecta per al teu dia a dia es va publicar primer en Enzo Romano.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat