Quan tornar a utilitzar el vestit de noces

Espòs, no guardis el teu vestit de noces! Et diem els millors moments per a tornar a utilitzar-ho. Imagina que t'has casat, tornes d'una meravellosa lluna de mel i has de tornar al teu dia a dia. Segur que et sorgeixen dubtes sobre què fer amb els objectes i la roba que vas comprar exclusivament per a […]

L'entrada Quan tornar a utilitzar el vestit de noces es va publicar primer en Enzo Romano.

Espòs, no guardis el teu vestit de noces! Et diem els millors moments per a tornar a utilitzar-ho.

Imagina que t'has casat, tornes d'una meravellosa lluna de mel i has de tornar al teu dia a dia. Segur que et sorgeixen dubtes sobre què fer amb els objectes i la roba que vas comprar exclusivament per al teu enllaç, per exemple, per a què i quan tornaràs a utilitzar el vestit de nuvi?

Des d'Enzo Romano t'aconsellem que no t'atabalis i que ho rentis i ho guardis en les millors condicions; perquè existeixen bastantes alternatives per al teu vestit tingui una segona oportunitat de ser utilitzat:

  • Pots llogar-ho

T'asseguro que hi ha molta gent que ho fa. Convertint-se en una manera d'amortitzar la inversió i donant una sortida més econòmica a aquelles persones que no puguin o no vulguin comprar un vestit.

Aquesta opció també es pot dur a terme amb companyies de teatre i aplicacions i web de lloguer de roba de segona mà. També existeixen ONG que lloguen o venen aquests vestits, i els beneficis dels quals pararan a causes benèfiques.

  • Fes un “Trash the dress”

Aquesta tendència que va iniciar un fotògraf nord-americà, consisteix a realitzar una segona sessió de fotos postnoces, però d'una forma «destrossant el vestit». Molt més arriscada i informal, no has de tenir por d'espatllar-ho o tacar-ho de sorra, fang o pintura. Això sí, tingues en compte que després sí que no podràs utilitzar-ho més.

  • Porta-ho al sastre

Pots portar el teu vestit a un sastre perquè el transformi en una peça que puguis utilitzar en altres esdeveniments. O sent més radicals, que ho pugui transformar en coixins, estovalles o sabatilles.

  • Si ets un nostàlgic

Pot ser que prefereixis guardar-ho per a la posteritat com a record d'un dels dies més importants de la teva vida. Si aquest és el teu cas, hauries de mantenir-lo en les millors condicions.

  • Si ets un romàntic

Pots tornar a posar-t'ho (ca alguns ajustos) en les teves noces de plata o d'or.

Sigui com sigui l'opció que triïs, esperem que quan li donis una segona vida al teu vestit, sigui un vestit Enzo Romano.

Altres articles que t'interessaran:

Col·leccions Enzo Romano 2019
Millors dates per a casar-se

L'entrada Quan tornar a utilitzar el vestit de noces es va publicar primer en Enzo Romano.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat