Els detalls de noces més originals per als teus convidats

És possible encertar amb els regals per als convidats de les teves noces sense gastar-te una dinerada. detalls de noces originals  En Enzo Romano tenim clar que pots trobar idees brillants i originals per a aquest propòsit; per això volem recomanar-te els que creem que són els millors regals per als teus convidats: detalls de noces originals  Plantes […]

L'entrada Els detalls de noces més originals per als teus convidats es va publicar primer en Enzo Romano.

És possible encertar amb els regals per als convidats de les teves noces sense gastar-te una dinerada. detalls de noces originals 

En Enzo Romano tenim clar que pots trobar idees brillants i originals per a aquest propòsit; per això volem recomanar-te els que creem que són els millors regals per als teus convidats: detalls de noces originals 

Plantes petites

Simbolitzen la vida i les relacions duradores. Alguna espècie fàcil de cuidar pot ser un bonic i assequible detall; un cactus és una bona opció ja que no necessiten ser regats tots els dies (i estan de moda).

detalle regalo boda cactus

airedefiesta.com

 

Borses de cafè

Una idea molt original i ecològica. Per a això, només has de triar i comprar un bon cafè o te i col·locar-ho en paquets o bosses personalitzades amb el teu enllaç.

Existeixen molts dissenys, el que dona permet que també pugui servir per a decorar la cuina.

 

Regals consumibles

Els productes gastronòmics típics i produïts en la zona on se celebra el banquet solen ser un agradable detall per als convidats a unes noces. No sols són totalment útils, sinó que seran un record inequívoc de les teves noces. Sobretot si la celebres en un lloc en el qual els convidats no hagin estat.

Ampolles de cervesa artesanal, de vi, d'oli d'oliva ecològic o un pot amb melmelada o una salsa típica, per exemple.

detalles boda cervezas

 

Kit de supervivència

En els últims anys s'ha posat molt de moda, sobretot en noces a les quals assisteixen persones majors. Encara que pots adaptar cada kit segons el tipus de noces.

Existeix l'opció de fer-ho unisex o per sexes, personalitzats, per edats…

La idea és incloure elements que poden utilitzar-se abans, durant i després de les noces: omeprazol, ventall, protectors de talons si hi ha gespa, caramels, llevataques, tiretes per als talons o algun medicament que minimitzi els efectes d'haver pres alguna copa d'alcohol.

detalles boda kit supervivencia enzo romano

papelariashop.es

Joies o rellotges

Si les teves noces serà un esdeveniment totalment exclusiu (i si pots permetre-t'ho),aquesta és l'opció perfecta: pendents per a elles i rellotges per a ells.

Les arracades amb forma de cor Michael Kors, de plata de llei i amb zircònies, estan banyats en or rosa de 14 quirats i llueixen perfectes en les noces nocturnes.

www.instagram.com/joyeriaroyo/

 

Per als homes et donem aquesta opció: la gamma de rellotges Casio Edifice. Trobaràs preciosos rellotges exclusius des de 80€.

www.instagram.com/joyeriaroyo/

Regal tradicional

Puede ser una bona opció regalar-los objectes i adorns, amb dissenys personalitzats i fins i tot amb alguna imatge vostra. Potser aquesta última opció serà molt més valorada pels convidats amb un vincle més pròxims a vosaltres.

Cada vegada és més habitual triar un detall senzill, però amb una important càrrega emocional.

Com podeu comprovar, es pot triar un bon regal per als vostres convidats sense gastar-vos una gran quantitat de diners. Per a això, heu de ser enginyosos i originals i intentar empatitzar amb totes les persones que us acompanyaran en un dia tan important.

 

Aquests altres articles segur que t'interessen:

Col·leccions Enzo Romano 2019
Millors dates per a casar-se

  

L'entrada Els detalls de noces més originals per als teus convidats es va publicar primer en Enzo Romano.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat