Col·leccions Enzo Romano 2019: ens inspira la vida

En Enzo Romano estem convençuts que el clàssic i el modern es fusionen en un origen comú: el treball ben fet. Les nostres col·leccions de vestits de cerimònia i sabates de 2019 venen carregades de llum i de vida. Dissenyem moda perquè et sentis d'acord amb el món en el qual vius, per a […]

L'entrada Col·leccions Enzo Romano 2019: ens inspira la vida es va publicar primer en Enzo Romano.

En Enzo Romano estem convençuts que el clàssic i el modern es fusionen en un origen comú: el treball ben fet.

Les nostres col·leccions de vestits de cerimònia i sabates de 2019 venen carregades de llum i de vida. Dissenyem moda perquè et sentis d'acord amb el món en el qual vius, perquè descobreixis i et reafirmis en què els moments exclusius que es presenten són per a gaudir-los d'una manera única i especial.

Volem que confiïs en nosaltres perquè quan arribi aquest dia únic, et sentis còmode, elegant i atractiu amb la roba que hagis triat. Per això, és important que ens coneguis i et comptem en què ens hem inspirat quan hem somiat, dissenyat i finalment hem fet realitat cadascuna de les Col·leccions Enzo Romano 2019:

Col·lecció “Life 2019”

Es tracta d'una línia on la lluminositat i la vitalitat emanen per cadascun dels teixits, colors i estampats que utilitzem. Perquè volem que el teu vestit de noces vagi en perfecta harmonia amb aquest dia tan especial en la teva vida. En la Col·lecció Life pots trobar des d'elegants teixits llisos, fins a alegres i atrevits estampats. La millor opció per a aquells homes als quals els agrada gaudir de cada moment sense complexos.

Col·lecció “Unlimited 2019”

Creiem que els bons resultats i la nostra experiència amb col·leccions anteriors no pot tenir com a conseqüència el nostre conformisme amb el que aconseguim fins ara. Pel que hem treballat amb una renovada il·lusió en la creació de la nostra roba per a aquesta nova temporada. En la Col·lecció Unlimited volem oferir-te una àmplia varietat de models amb nous dissenys, estils i matisos.

Col·lecció “Sartorial 2019”

Amb la nostra manera de treballar volem enaltir i cuidar la figura del sastre, com el professional que assegura un tracte personalitzat i artesanal de cadascun dels nostres vestits i jaqués. Es tracta d'una línia clàssica, pensada perquè els qui aposten per un estil tradicional però ple d'elegància.

Col·lecció “Sabates 2019”

Volem que el dia de les teves noces o d'aquesta celebració que tant esperaves, facis passos ferms, còmodes i segurs. Per això, donem una gran importància a la sabata que portis. Com estem segurs que la comoditat i confort d'una sabata no ha d'estar renyida amb una estètica i una línia elegant i fashion, en la nostra col·lecció de calçat fusionem d'una forma natural tots dos aspectes.

Confia en Enzo Romano i gaudeix d'una nova experiència en el disseny i elaboració de vestits de cerimònia i vestits de noces.

Si encara no tens el teu vestit i les teves sabates per a les teves noces o la d'un amic, et deixem aquests altres articles que t'ajudaran a prendre la decisió:

Com triar el vestit de cerimònia perfecte

Com triar les sabates perfectes per al teu vestit

L'entrada Col·leccions Enzo Romano 2019: ens inspira la vida es va publicar primer en Enzo Romano.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat